Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η Νάταλι Θάνου επιστρέφει με ένα σούπερ αποκαλυπτικό video clip! - Video


Η σέξι ξανθιά τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο της τραγούδι με τίτλο «I touch myself», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη.

«Ηταν πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό το video clip. Μου άρεσε πολύ, επειδή όλη την ώρα χορεύαμε. Επίσης ήταν πολύ καλό το team που δούλεψε και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό» δήλωσε η Νάταλι στην «Espresso». Μάλιστα η ξανθιά τραγουδίστρια μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Κώστα Καπετανίδη.

«Δεν ξέρω αν τον δυσκόλεψα, γιατί είμαι λίγο τρελή, αλλά τελικά ο Κώστας έμεινε πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των γυρισμάτων. Είχε πολλή υπομονή και ακόμα σε καταστάσεις που όλοι είχαμε τρελαθεί, εκείνος κατάφερε να μας κοντρολάρει, γιατί πάνω απ’ όλα είναι ένας άψογος επαγγελματίας και καταξιωμένος σε αυτό που κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τους καλύτερους σκηνοθέτες. Επίσης έχει πολύ χιούμορ και δεν σταματούσαμε στιγμή να γελάμε».
Οσον αφορά το concept του video clip, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε ένα κλαμπ και μαζί με άλλες σέξι κοπέλες χορεύει ασταμάτητα. Η Νάταλι είναι άκρως σέξι και, μεταξύ άλλων, φοράει και καυτό σορτς που αναδεικνύει τα καλογυμνασμένα πόδια της.

Η Νάταλι αυτή την περίοδο κάνει συναυλίες σε διάφορα μέρη σ’ όλη την Ελλάδα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ταξιδέψει για Αμερική προκειμένου να συζητήσει κάποια επαγγελματική πρόταση.




Δεν υπάρχουν σχόλια: