Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Σουτιέν με παγοκύστες και ανεμιστήρα ! - Video


Τι άλλο θα σκεφτεί ο ανθρώπινος νους; Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε τα σουτιέν που απλά υποστήριζαν το γυναικείο στήθος.Τώρα κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία σουτιέν με..παγοκύστες! Ποιος είναι ο σκοπός του; Να δροσίζει τις γυναίκες το καλοκαίρι.

Ε φανταστείτε μια γυναίκα που εργάζεται σε γραφείο χωρίς κλιματισμό! Να μην έχει το σουτιέν της να δροσίζεται;

Το νέο σουτιέν γνωστής εταιρείες εσωρούχων περιέχει τζελ μαξιλαράκια τα οποία πρέπει να τα τοποθετείτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες πριν τα φορέσετε.

Το σουτιέν βγαίνει σε δύο χρώματα και πάνω του για ..ντεκόρ έχει ένα κλαδάκι μέντας για να αναζωογονεί την κοπέλα που το φοράει!

Ορίστε δύο σε ένα, αφού μπορείτε και να μη φορέσετε άρωμα. Ακόμα, διαθέτει μια μικρογραφία ανεμιστήρα και μια μικρή κουτάλα! Με την κουτάλα μπορείτε να ρίχνετε νερό στο σώμα σας σε μικρή ποσότητα.

Βέβαια, η δημιουργία του σουτιέν αυτού έγινε προκειμένου η εταιρεία να ενθαρρύνει τους Ιάπωνες να περικόψουν τον κλιματισμό.

Η χώρα ,μετά την πυρηνική καταστροφή τον Μάρτιο του 2011, αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά στα θέματα ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Yoshiko Masuda δήλωσε πως «το έθνος ολόκληρο, ειδικά η περιοχή Κανσάι, αναμένεται να υποφέρουν από έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας. Οι εταιρείες και οι οικογένειες έχουν να αντιμετωπίσουν υψηλούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, γι 'αυτό και δημιουργήσαμε το σουτιέν προκειμένου να εξοικονομήσουμε ηλεκτρική ενέργεια».​Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: