Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Κατέβηκε απ' το αυτοκίνητο για να... δείρει ποδηλάτη! - Video


Ούτε που το περίμενε ο ποδηλάτης αυτό που του έλαχε! Εκεί που πήγαινε αμέριμνος, του επιτέθηκε μια γυναίκα! Γιατί; Γιατί καθυστερούσε την κίνηση σε επαρχιακό δρόμο της Βρετανίας...


Η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοκίνητο που κινούνταν πίσω από τον ποδηλάτη. Άγνωστο αν οδηγούσε η ίδια ή κάποιος άλλος. Το σίγουρο είναι ότι εκνευρίστηκε γιατί το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε δε μπορούσε να προσπεράσει τον ποδηλάτη.

Εκείνος είχε βγει μια βόλτα στην εξοχή. Με το καπελάκι του, πολύ english style, πήγαινε σιγά σιγά, απολαμβάνοντας το τοπίο. Μέχρι τη στιγμή, που μια μαυροφορεμένη κοκκινομάλλα, του βγήκε από τα... δεξιά, άρχισε να τον χτυπάει, να τον σπρώχνει και να του κλωτσάει το ποδήλατο!

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα video που αναρτήθηκε στο internet γιατί αναζητά τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Και τους αναζητά γιατί μια γυναίκα τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ότι ένας ποδηλάτης, που καθυστερούσε την κίνηση, της επιτέθηκε. Η καταγγελία έγινε στις 28 Ιανουαρίου.

Έκτοτε, η αστυνομία αναζητά και τη γυναίκα που έκανε την καταγγελία, η οποία όμως δεν είχε δώσει τα αληθινά της στοιχεία επικοινωνίας, αλλά και τον ίδιο τον ποδηλάτη.




Πηγή : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: