Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Διάσημη ηθοποιός μπλεγμένη σε σκάνδαλο πορνείας


Σόκ έχουν προκαλέσει πρόσφατα δημοσιεύματα που -ούτε λίγο ούτε πολύ- χαρακτηρίζουν τη Ζανγκ Ζιγί (Zhang Ziyi) "πόρνη πολυτελείας".


Η 33χρονη Κινέζα ηθοποιός είναι μεγάλη σταρ στη χώρα της, ενώ παγκοσμίως έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στις ταινίες "Αναμνήσεις μια γκέισας" , "Τίγρης και δράκος" και "Ιπτάμενα στιλέτα".

Βασικό στοιχείο όλων των αναφορών στα ΜΜΕ αποτελεί η πληροφορία ότι η Ζιγί έκανε περιουσία "πουλώντας σεξ" σε εύπορους επιχειρηματίες –συμπεριλαμβανομένου και του πάλαι ποτέ ισχυρού Κινέζου πολιτικού Μπο Σιλάι (Bo Xilai). Αν μάλιστα αληθεύει ότι η ταρίφα της ήταν £1 εκατομμύριο (€1,24 εκατομμύρια) το βράδυ (!) τότε μιλάμε για πολύ μεγάλη περιουσία!

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από άρθρο της κινεζικής ιστοσελίδας με έδρα τις ΗΠΑ Boxun.com σύμφωνα με το οποίο τη Ζανγκ σύστησε στο Σιλάι ένας εκατομμυριούχος κοινός τους φίλος –και διεφθαρμένος πολιτικός- Σου Μινγκ (Xu Ming), ο οποίος με τη σειρά του φέρεται να έχει "φροντίσει καλά" την όμορφη ηθοποιό.

Σύμφωνα με την είδηση που στη συνέχεια αναπαρήγαγε η μεγάλης κυκλοφορίας κινεζική εφημερίδα "Apple Daily" ο Μινγκ ομολόγησε στις αρχές ότι πλήρωσε την Ζιγί £600.000 (€746.000) την πρώτη φορά που κοιμήθηκε μαζί της το 2007, ενώ αργότερα μεσολάβησε για την πρώτη επαφή της με τον Σιλάι –η οποία λέγεται ότι είχε τουλάχιστον 10 "συνέχειες" μέχρι και το 2011.





Η συνέχεια, φυσικά, λειτούργησε ως ντόμινο με την ίδια τη σταρ να απαντά με επίσημη δήλωση στην αγγλική εφημερίδα TodayOnline μέσω του εκπροσώπου της.

"Διαβάσαμε αυτή την εξωφρενική αναφορά στην Apple Daily. Σηκώθηκε η τρίχα μας και νιώσαμε βαθιά θλίψη. Φίλοι μας συμβούλεψαν να εκδώσουμε μια σύντομη ανακοίνωση και να μην πάρουμε τα πράγματα στα σοβαρά", έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ενώ η ίδια η ηθοποιός ήταν πιο συγκεκριμένη σε ανάρτηση που έκανε στο Weibo (την κινεζική έκδοση του Twitter).

"Συναντήθηκα ήδη με τον δικηγόρο μου στο Χονγκ Κονγκ το πρωί. Η αλήθεια θα βγει στο φως τελικά. Και από τη στιγμή που έχω την υποστήριξh των θαυμαστών μου και του νόμου, είμαι σίγουρη ότι αυτός ο αγώνας δεν θα είναι μοναχικός", τιτίβισε η Ζανγκ η οποία φέρεται να έχει "βγάλει" πάνω από £64 εκατομμύρια (σχεδόν €80 εκατομμύρια) ως "συνοδός πολυτελείας" δίπλα σε ισχυρούς πολιτικούς, αξιωματούχους και επιχειρηματίες της χώρα της.

Η ίδια δηλώνει ότι θα φτάσει στο τέλος της ιστορίας και η αλήθεια θα λάμψει. Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: