Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τον μαχαίρωσε επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του


Αρνήθηκε να κάνει σεξ με 57χρονο και δέχτηκε μαχαιριά στο στήθος. Ο λόγος για έναν 28χρονο άνδρα από το Στάντφορντ που υπό άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο τροχόσπιτο του θύτη.


Όπως ο νεαρός άνδρας δήλωσε στην αστυνομία, ο 57χρονος, έβγαλε τα ρούχα του και του ζήτησε να συνευρεθούν. Όταν ο νεαρός αρνήθηκε, τον μαχαίρωσε στο στήθος. Το θύμα έτρεξε έξω από το τροχόσπιτο και ενώ αιμορραγούσε κατάφερε να διανύσει απόσταση μερικών οικοδομικών τετραγώνων, όπου βρέθηκε αιμόφυρτος από τους αστυνομικούς.

Αμέσως, ο νεαρός διακομίσθηκε σε κοντινό κέντρο υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνει αξιολόγηση του τραύματος, που όπως αποδείχτηκε ήταν επιφανειακό.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, που είχε υποδείξει το θύμα ότι βρισκόταν το τροχόσπιτο, αντίκρισαν τον 56χρονο γυμνό με ένα μαχαίρι στο χέρι. Μόλις αυτός τους είδε, ταμπουρώθηκε μέσα στο τροχόσπιτο ενώ λίγη ώρα νωρίτερα στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει ένα αστυνομικό σκύλο.

Τελικά, ο 57χρονος εξήλθε από το τροχόσπιτο μετά από δύο περίπου ώρες και αφού είχε γίνει χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία. Συνελήφθη και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες τις αντίστασης κατά των αρχών και της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Tο θύμα του βρίσκεται εκτός κινδύνου.


Πηγή :Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: