Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ένα τρένο στην πασαρέλα!



Αεροπλάνο ο Καρλ Λάγκερφελντ για τη Chanel; Τρένο ο Μαρκ Τζέικομπς για τον Louis Vuitton.



Όταν οι καλεσμένοι του διάσημου σχεδιαστή έλαβαν την πρόσκληση του οίκου για την παρουσίαση της κολεξιόν φθινόπωρο / χειμώνας 2012, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, κατάλαβαν ότι κάτι ξεχωριστό θα τους περίμενε, αφού ήταν σε ταμπελίτσα αποσκευής.


Και ο Τζέικομπς δεν τους απογοήτευσε, αφού είχε μεταμορφώσει την πασαρέλα σε σταθμό τρένου. Οταν τα φώτα έσβησαν και οι δείκτες του ρολογιού της αποβάθρας έδειξαν 10:05, έκανε την εμφάνισή της μια αληθινή ατμομηχανή, από όπου αποβιβάστηκαν τα μοντέλα.

Καθένα τους συνοδευόταν στην πασαρέλα από αχθοφόρους, που κρατούσαν στα χέρια τους τη νέα κολεξιόν τσαντών του οίκου, ενώ οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο Κάνι Γουέστ και η Ναταλία Βοντιάνοβα, παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα στην πασαρέλα με κομμένη την ανάσα. Η νέα κολεξιόν του οίκου Louis Vuitton ήταν κλασική και άκρως θηλυκή, αποπνέοντας ρομαντισμό και νοσταλγία.

Τα παλτό ήταν διακοσμημένα με oversized κουμπιά και μεγάλους στρογγυλούς γιακάδες και σε συνδυασμό με τα γάντια της όπερας και τα μεγάλα καπέλα με φτερά στρουθοκαμήλου έδιναν έναν άκρως θεατρικό τόνο.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής έπαιξε πολύ με τα κοντράστ ανάμεσα στα glitter και τα ματ υφάσματα, έδειξε την προτίμησή του στα φορέματα με βαθιά ντεκολτέ και χοντρές τιράντες και ακολούθησε και αυτός τη γραμμή Chanel, με φούστες πάνω από ψαράδικα παντελόνια.

Πάντως, ο ίδιος στο τέλος του σόου εμφανίστηκε με την καθιερωμένη πλέον μαύρη φούστα του και αφού αποθεώθηκε, αποκάλυψε backstage ότι για την κατασκευή του τρένου χρειάστηκαν περίπου πέντε μήνες.




Πηγή : Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: