Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πωλείται το σπίτι της Carrie από το "Sex & The City"


Θυμάσαι την Carrie Bradshaw στο «Sex & The City» να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού της ή να φιλιέται εκεί με τον «Mr. Big»; Νέο ιδιοκτήτη αναζητούν τα 380 τετραγωνικά της θρυλικής πρωταγωνίστριας, που βγαίνουν σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby’s!


Το τετραώροφο κτίριο στον αριθμό 64 της Perry Street στο Μανχάταν, που είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές της σειράς ανά τον κόσμο, πωλείται έναντι 7,3 εκατομμυρίων ευρώ και… όποιος τα έχει ας σπεύσει.


Μην την βλέπεις «τσιμπημένη» την τιμούλα: πέντε κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια και έξι τζάκια έχει μεταξύ άλλων το τσαρδάκι της Carrie, το οποίο είναι και… τουριστική ατραξιόν της Νέας Υόρκης, με ειδικό λεωφορείο να περνά από μπροστά του!

Το κτίριο, κοντά στο West Village του Μανχάταν, χτίστηκε το 1866 και για τρεις ολόκληρες σεζόν στέγασε την Carrie και τα.... φιλιά της. Τον περασμένο Νοέμβριο το σπίτι πουλήθηκε έναντι 6,8 εκατομμυρίων ευρώ, όμως, οι ιδιοκτήτες του το παράτησαν αφού το χάρηκαν λιγουλάκι.

Ο οίκος Sotheby’s θα προβεί σε ανακαίνιση και θα αναζητήσει τον νέο κάτοικο του σπιτιού, αυξάνοντας την τιμή κατά 500.000 ευρώ μέσα σε τέσσερις μήνες.

Από όλο το κτίριο, πάντως, μόνο τα… σκαλιά χρησιμοποιούσε η Carrie: τα πλάνα της εντός σπιτιού γυρίστηκαν σε διπλανό οίκημα, που ήταν πιο καλοδιατηρημένο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: