Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Ρομπότ- πόρνες πραγματοποιούν κάθε φαντασίωση...


Μετά τα ρομπότ που χορεύουν pole- dancing και φιλοδοξούν να ξυπνήσουν τις αισθήσεις -τώρα αν θα το πετύχουν είναι αμφίβολο…- έρχονται τα ρομπότ που θα ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.Ναι, καλά κατάλαβες. Οι Ίαν Γέομαν (Ian Yeoman) και Μισέλ Μαρς (Michelle Mars), ερευνητές από τη Νέα Ζηλανδία στην εργασία τους "Ρομπότ, άνδρες και σεξοτουρισμός" έδωσαν μια εικόνα του πώς θα είναι η βιομηχανία του σεξ σε ούτε σαράντα χρόνια από τώρα, δηλαδή το 2050.

Αναλυτικότερα, λένε ότι στη διάσημη περιοχή των Κόκκινων Φώτων του Άμστερνταμ, οι επισκέπτες θα επισκέπτονται έναν οίκο ανοχής και συγκεκριμένα τον ονομαστό "Yub-Yum" κι αντί για κανονικές γυναίκες, θα τους υποδέχονται γυναίκες- ρομπότ, πρόθυμες να ικανοποιήσουν όλες τους τις ορέξεις…

Μάλιστα, οι ερευνητές είναι της άποψης ότι με τα ρομπότ οι πελάτες θα έχουν περισσότερο θάρρος να πραγματοποιήσουν όλες τους τις φαντασιώσεις, ακόμη και τις πιο ακραίες, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για όσους θα θέλουν να δοκιμάσουν σεξ με άτομα του ίδιου φύλου.Βέβαια, δε διευκρινίζεται εάν εκτός από γυναίκες, θα κατασκευαστούν κι άντρες- ρομπότ, αλλά δύο πράγματα θεωρούνται σίγουρα, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Οι Ίαν και Μισέλ ισχυρίστηκαν ότι τα ρομπότ θα είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην "κολλάνε" σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες και θα μπορούν να προσφέρουν ασφαλές σεξ στους πελάτες.

Βέβαια, όποιος θα θέλει να δοκιμάσει, θα πρέπει να βάλει το χεράκι βαθιά στην τσέπη, μιλάμε για τετραψήφιο αριθμό κάπου στα 7.500 Ευρώ, αλλά δε θα έχει τύψεις. Γιατί; Επειδή ακόμη κι αν έχει ταίρι, δε θα το απατά, μιας κι ουσιαστικά δε θα κάνει σεξ με άλλον άνθρωπο, αλλά με ρομπότ.

Σε περίπτωση που σε ξενίζουν όλα τα παραπάνω, οι ίδιοι λένε ότι δε μας χωρίζουν παρά πέντε χρόνια το πολύ προτού αρχίσουν οι ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ ανρθώπων και ρομπότ.

Το μόνο που μένει να δούμε εάν θα αποφασίσουν οι ίδιοι να δώσουν σάρκα κι οστά σε όσα οραματίζονται κι αν θα κατασκευάσουν τα ρομπότ που περιγράφουν ή αν θα το αφήσουν σε τρίτους και μέχρι τότε θα ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.


Πηγή : e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: