Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κάνε σεξ του ονείρου μέχρι τα βαθιά γεράματα!


Τώρα που τα χρόνια περνούν και οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται και οι ευθύνες πυκνώνουν, αναρωτιέσαι: ''που καιρός για σεξ; ποιος να θέλει να το κάνει μαζί σου;''


Το ζητούμενο λοιπόν για να κάνεις απολαυστικό το σεξ σε κάθε ηλικία και με κάθε καιρό, είναι να γυμνάζεις καθημερινά την λεγόμενη -κατά τον ειδικό δρ Κλάιν (dr Klein)- σεξουαλική σου νοημοσύνη, μια συλλογή από τιςπροκαταλήψεις που έχουμε για τον εαυτό μας, το σώμα, τις προσδοκίες ή ό,τι θεωρούμε σέξι εμείς οι ίδιοι.

Κάνε ανακωχή και αποδέξου τις αδυναμίες και ελαττώματα του σώματός σου:


Το σώμα σου, είναι ένα και είναι αυτό που έχεις φορτωθεί αιώνια. Προσπάθησε να το φτιάξεις και να το κάνεις όσο καλύτερο γίνεται, γιατί όσο παραμένεις κολλημένη με τα ελαττώματά σου, τόσο λιγότερο θα ευχαριστιέσαι τον έρωτα με οποιονδήποτε παρτενέρ. Αυτό που παθαίνουμε πολλές φορές είναι πως επειδή η εικόνα μας δεν ταιριάζει στα πρότυπα εμφάνισης που έχουν διαμορφωθεί από τα μίντια, πιστεύουμε πως δεν είμαστε αρκετά σέξι.

Εκπαίδευσε την σεξουαλική σου νοημοσύνη: σταμάτα να κάνεις σε με κλειστά φώτα, σταμάτα να σκέφτεσαι την ώρα του οργασμού, την κυτταρίτιδα ή το πεσμένο στήθος σου και κάντο! Το πόσο σέξι είσαι, έχει να κάνει με σένα και όχι με το σώμα σου και το ζήτημα είναι να θυμάσαι τις στιγμές απόλαυσης που πήρες μέσα στο σώμα αυτό κι όχι τις στιγμές που απογοητεύτηκες.

Βάλε pause στην μπίζιλη ζωή σου:

Όλοι έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα, μπόλικη δουλειά, πολλές δουλειές στο σπίτι και πολλές υποχρεώσεις. Φυσικά, οι ιδανικές συνθήκες για ξέφρενο σεξ είναι να μην δουλεύεις, να παίζει μουσική, να τρώτε φράουλες με σοκολάτα και σαμπάνια και ο χρόνος να μην σας πιέζει. Εντάξει, αν θες να κάνεις σεξ, θα συμβιβαστείς και με κάτι λιγότερο.

Εκπαίδευσε την σεξουαλική σου νοημοσύνη: με βάσει τις συνθήκες της ζωής σου, προτίμησε το σεξ από τις υπόλοιπες δουλειές. Με άλλα λόγια, μπορεί να έχεις να πλύνεις, να σιδερώσεις, να φας αλλά το πρώτο στη λίστα θα πρέπει να είναι το σεξ! Όταν θα αντιληφθείς πως το σεξ που προκύπτει αβίαστα και αυθόρμητα καλύπτει μόνο το 5% της σεξουαλικής ζωής σου, τότε θα ξεκινήσεις να προγραμματίζεις και τα σεξοραντεβού σου. Ειδικά αν έχεις παιδιά, πρέπει μέσα στην εβδομάδα να φιξάρεις τα διαστήματα στα οποία θα κάνετε σεξ και θα ξεχνάτε πως είστε γονείς, κ ι εσύ κι ο αγαπημένος σου.

Μην του ρίχνεις διαρκώς χυλόπιτα:

Στην αρχή της σχέσης τότε που ζευγαρώνατε σαν χαρωπά κουνελάκια, δεν χρειαζόταν να πάρει κάποιος την πρωτοβουλία για να τρίξουν οι σουμιέδες. Λίγο αργότερα, που ο έρως καταλαγιάζει, εκείνος παλεύει να το κάνετε αλλά εσύ κολλημένο στο ''όχι'', όλο πονοκέφαλο λες πως έχεις.

Εκπαίδευσε την σεξουαλική σου νοημοσύνη: πέρα από το άσπρο και το μαύρο, το ναι και το όχι, υπάρχουν κι άλλες απαντήσεις.

Αν δεν έχεις όρεξη για σεξ σήμερα, μπορείς να του πεις:

"Είμαι λιγάκι κουρασμένη σήμερα αλλά αύριο το πρωί μπορώ να σε ξυπνήσω με τον πιο γκαζάτο τρόπο".

"Είναι αργά αλλά ποτέ δεν λέω όχι σε ένα γρήγορο".

Κι αν σου τύχει εσένα η άρνηση, μην το βλέπεις ως απόρριψη!

Μίλα του βρώμικα- βρώμικα λέμε:

Κάποια ζευγάρια ανησυχούν πως μιλώντας ωμά για το σεξ, θα χάσουν τον ρομαντισμό τους. Το θέμα είναι να ξεπεράσεις τα ταμπού σου και να μιλάς για το σεξ μαζί του όποτε το νιώθεις. Όχι σαν φιλοσοφική συζήτηση περί έρωτος, αλλά για το τι λαχταράς να σου κάνει σε μια ώρα στο κρεβάτι σας.

Εκπαίδευσε την σεξουαλική σου νοημοσύνη: μπορεί να σου είναι δύσκολο να τα πεις με λόγια τα σεξουαλικά σου θέλω αλλά πρέπει να μάθεις να το κάνεις. Σταμάτα να του κάνεις κρεβατομουρμούρα και άρχισες τη σεξομουρμούρα. Ακόμα και την ώρα που βάζετε πλυντήριο, σκέψου και εκφράσου με λόγια σχετικά με το τι θέλεις να σου κάνει πάνω στο πλυντήριο.




Πηγή:womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: