Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οι φαντασιώσεις της Cheryl Cole...μας προβληματίζουν!


Ο πρίγκιπας Harry μονοπωλεί τις φαντασιώσεις της Cheryl Cole, ενώ όνειρό της είναι η ίδια να γίνει πριγκίπισσα. 

Η sexy Βρετανίδα τραγουδίστρια πιστεύει ότι ο πρίγκιπας τη θέλει τρελά, όπως δημοσιεύει η Daily Star. Προς ενημέρωση του πρίγκιπα, η Cheryl είναι ελεύθερη και πρόθυμη να βγει ραντεβού μαζί του. 
Η καλλιτέχνις έχει ιδρύσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και συνεργάζεται με αυτό του πρίγκιπα Harry. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Marie Claire: «Αγαπώ τον πρίγκιπα Harry. Είχα ένα όνειρο ότι τον παντρευόμουν και γινόμουν πριγκίπισσα. Ο Κάρολος θα ήταν πεθερός μου και όχι μόνο συνεργάτης μου στις φιλανθρωπίες».
 Ωστόσο, η πρώην αρχηγός των Girls Aloud έχει ολόκληρο αγώνα να δώσει ώσπου να κάνε πραγματικότητα το όνειρό της: να νικήσει τον έρωτα του Harry για την πρώην αγαπημένη του που φημολογείται ότι έγινε νυν Chelsy Davy. Όπως ακούγεται ο πρίγκιπας κάλεσε στο Παλάτι του Κένσιγκτον την Chelsy για δείπνο αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον έμπορο τέχνης Blaise Patrick. 
Στη συνέντευξή της η Cheryl παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με το βάρος της αλλά προσπαθεί να αποφεύγει τις δίαιτες. «Είμαι όπως κάθε άλλη γυναίκα, το βάρος μου διακυμαίνεται... Γυμνάζομαι και προσπαθώ να κάνω υγιεινές επιλογές».





Δεν υπάρχουν σχόλια: