Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

«Εκλαιγε μετά από 36 ώρες σεξ»!


Μετά από 36 ώρες ασταμάτητου σεξ, ένας Αφρικανός βρέθηκε από τη γερμανική Αστυνομία να κλαίει στο πεζοδρόμιο, ζητώντας βοήθεια! Και δεν ήταν ο πρώτος που έφτασε σε αυτό το σημείο το τελευταίο διάστημα στο Μόναχο!


Πέτρα του σκανδάλου, ωστόσο, ήταν η ίδια γυναίκα, μια 47χρονη νυμφομανής, η οποία ...συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση!

Πώς έχει η ιστορία; Τον προηγούμενο μήνα ο Γερμανός Ντίτερ Σουλτς, εξαντλημένος από το αδιάκοπο σεξ με τη σύντροφό του, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, βγήκε στο μπαλκόνι και κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες. Ο Σουλτς ισχυρίστηκε πως είχε κάνει 8 φορές σεξ με την παρτενέρ του, την οποία είχε συναντήσει σε μπαρ στο Μόναχο. Ωστόσο, εκείνη ήθελε κι άλλο, ο δύσμοιρος Ντίτερ αρνήθηκε, η γυναίκα επέμεινε και τελικά ο Σουλτς βρέθηκε στο μπαλκόνι με αδαμιαία περιβολή καλώντας βοήθεια.Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο Σουλτς είπε μετά τη ...σωτηρία του: «Πρέπει να με βοηθήσετε. Προσπαθεί να με σκοτώσει. Δεν μπορώ να ξεφύγω, αλλά και δεν μπορώ και να συνεχίσω». Την ίδια στιγμή, πάντως, που Αστυνομία ...γλίτωνε τον Ντίτερ, η γυναίκα προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να δελεάσει τους αστυνομικούς να την ακολουθήσουν στην κρεβατοκάμαρά της, χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την ίδια γυναίκα, είχε θύμα έναν Αφρικανό, τον οποίο γνώρισε στο λεωφορείο και κάλεσε στο σπίτι της για τα περαιτέρω! Όπως ισχυρίστηκε ο άνδρας, ο οποίος βρέθηκε από αστυνομικούς να κλαίει στο πεζοδρόμιο, έκαναν σεξ επί 36 ώρες σερί! «Θεέ μου, έζησα μια κόλαση. Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω. Βοήθεια, βοήθεια», έλεγε στους αστυνομικούς.Δεν υπάρχουν σχόλια: