Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τον ...ξέχασαν στο κελί και έπινε τα ούρα του για να επιβιώσει!


Τον συνέλαβαν, τον ανέκριναν κι ενώ έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο, τον ξέχασαν ενω κανείς δεν άκουγε όταν χτυπούσε πόρτες και τοίχους...


Ένας νεαρός Αμερικανός επέζησε επί τέσσερις ημέρες μέσα σ' ένα κελί στο οποίο τον είχε ξεχάσει η αστυνομία, πίνοντας τα ίδια του τα ούρα.

Ο Ντάνιελ Τσονγκ, ένας φοιτητής 23 ετών, είχε συλληφθεί με άλλα οκτώ πρόσωπα στη διάρκεια επιχείρησης-"σκούπα" της αστυνομίας στις 21 Απριλίου για αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά. Όμως αντί να απελευθερωθεί αφού ανακρίθηκε, ξεχάστηκε μέσα σ' ένα μικρό κελί, εξήγησε η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών (DEA) σε ανακοίνωσή της.

Κατά τις συλλήψεις που πραγματοποίησε, η αστυνομία κατέσχεσε όπλα, πυρομαχικά και ναρκωτικά. Εννέα πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και οδηγήθηκαν στην έδρα της DEA στο Σαν Ντιέγκο, όπου οι αστυνομικοί τα έκλεισαν προσωρινά σε πολλά κελιά του κτιρίου.

"Επτά ύποπτοι οδηγήθηκαν σε μια φυλακή της κομητείας, ένας απελευθερώθηκε και (ο Τσονγκ), κατά τύχη, έμεινε στο κελί του", ανέφερε η DEA.

Παρά τις κραυγές του και τα χτυπήματα στην πόρτα και τους τοίχους του κελιού, κανένας δεν κατάλαβε ότι είχε ξεχαστεί στο κελί ως την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, αποκάλυψε ο φοιτητής στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο Τσονγκ δήλωσε ότι αναγκάστηκε να πιει τα ίδια του τα ούρα και κάποια στιγμή επιχείρησε μάλιστα να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να κόψει της φλέβες του με τους φακούς από τα γυαλιά του.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε επί τρεις ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η DEA δεν εξήγησε πώς οι πράκτορές της είναι δυνατόν να έχασαν τα ίχνη του και να μην άκουσαν τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

"Η υπηρεσία θα εξετάσει σε βάθος αυτό που συνέβη και τις διαδικασίες της κράτησης", αναφέρεται σε επίσημο δελτίο Τύπου της DEA.

Ο φοιτητής δήλωσε πως προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά της DEA.

Πηγή : Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: