Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Γυναίκα παρέσυρε καταστηματάρχη επειδή είχε… νεύρα!



Η Mandy McGuigan, από το Λάνκασαϊρ της Αγγλίας, είχε επισκεφθεί το κατάστημα αντικών «Heathcote Antiques», στο Γιόρκσαϊρ, προκειμένου να πουλήσει μια πολύτιμη ελαιογραφία. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τον ιδιοκτήτη να αγοράσει το πίνακα, με αποτέλεσμα να φύγει, αλλά… με τον άνθρωπο πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της.


Η γυναίκα βγήκε εξαγριωμένη από το μαγαζί και προσπαθώντας να ξεπαρκάρει, έπεσε πάνω στο τοίχο του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης, ονόματι Simon Webster, άκουσε το θόρυβο και βγήκε αμέσως έξω. Προσπάθησε να μιλήσει με τη γυναίκα, αλλά εκείνη πάτησε γκάζι, παρασύροντας μαζί τον άτυχο άνδρα. Ο τελευταίος έσπασε τον ώμο του και τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα γόνατα του.

Το περιστατικό καταγράφηκε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος και η αστυνομία την εντόπισε μέσω του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος της.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα. Δεν αντιπροσώπευε το πραγματικό μου χαρακτήρα. Περνούσα μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου και αισθάνθηκα ότι απειλούμαι όταν ο κύριος Webster βγήκε από το κατάστημα και άρχιζε να φωνάζει», δηλώνει η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και παράλειψη ακινητοποίησης του οχήματος της, όταν συνέβη το ατύχημα.

«Όταν βγήκε η γυναίκα από το μαγαζί, άκουσα ένα «μπαμ» και βγήκα να δω τι έγινε. Τι ρώτησα τι συνέβη, αλλά εκείνη άρχισε να ωρύεται και να με βρίζει. Είπα στους συνεργάτες μου να καλέσουν την αστυνομία, καθώς θεωρούσα πως δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Ξαφνικά πάτησε γκάζι και βρέθηκα πάνω στο καπό. Της φώναζα να σταματήσει, αλλά εκείνη σκόπευε να με σκοτώσει. Κατάλαβα ότι μόνη μου επιλογή ήταν να πηδήξω. Το έκανα, και ευτυχώς δεν τραυματίστηκα πολύ σοβαρά», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Παρακολουθήστε το απίστευτο βίντεο…




Πηγή : Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: