Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μια βρετανική παμπ «μεταμορφώνεται» σε πλοίο!


Ο 49χρονος Andrew Southerden είναι εδώ και τέσσερα χρόνια ιδιοκτήτης μιας κλασικής βρετανικής παμπ στο Leicestershire, την οποία «τρέχει» μαζί με τη σύζυγό του Beverley. Η «Coach & Horses» αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια της περιοχής εξαιτίας της ποιοτικής βαρελίσιας μπίρας που σερβίρει. Και όχι μόνο!



«Είναι φιλόξενοι και ζεστοί άνθρωποι και αρκετά περιποιητικοί. Το προσωπικό και οι ίδιοι φροντίζουν να μας ικανοποιούν και με το παραπάνω», λένε κάποιοι από τους φανατικούς θαμώνες για το ζευγάρι των ιδιοκτητών.


Πρόσφατα οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στο κατάστημά τους, στο όνομα της ανακαίνισης αλλά και της προσέλκυσης επιπλέον πελατών. Και μη φανταστείτε μια απλή αλλαγή στα χρώματα ή στην εσωτερική διακόσμηση και επίπλωση!


Ο Andrew αποφάσισε να «μεταμορφώσει» την παμπ σε… πλοίο! Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Πήρε χοντρά σχοινιά, φινιστρίνια, σωστικές λέμβους και κουπιά, «ενδύθηκε» τη στολή του καπετάνιου και… βίρα της άγκυρες!

Όλη η κοινότητα βοήθησε και με το παραπάνω τον ιδιοκτήτη σε αυτή την εντυπωσιακή μεταμόρφωση, αφιερώνοντας εκατοντάδες ώρες επίπονης εργασίας στο… ναυπηγείο, προκειμένου να είναι έτοιμο το «πλοίο» εντός ολίγων ημερών.

«Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την ιδέα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένο. Μένει τώρα να ξεκινήσει η πρώτη μας… κρουαζιέρα για να δούμε αν ο άνεμος που θα φυσήξει για εμάς θα είναι… ούριος!», λέει με χιούμορ ο Andrew.








Δεν υπάρχουν σχόλια: