Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Γρήγορα ταξίδια με τρένα ... Ferrari!


Επένδυσε ένα εκατομμύριο δολάρια και θέλει να πάρει το ένα τέταρτο της αγοράς από την κρατική εταιρία σιδηροδρόμων Trenitalia.


O λόγος για τον Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο, τον πρόεδρο της Ferrari, o οποίος από ότι φαίνεται δεν έχει αδυναμία μόνο στα γρήγορα και σπορ αυτοκίνητα αλλά και στα γρήγορα τρένα, αφού εγκαινίασε το πρώτο ιδιωτικό ιταλικό τρένο υψηλής ταχύτητας.

Το Italo, το οποίο έχει κόκκινο χρώμα και υψηλές ταχύτητες όπως ακριβώς και η Ferrari, πραγματοποίησε το Σάββατο το πρώτο του δρομολόγιο από τη Ρώμη στην Νάπολη καλύπτοντας τα 225 χιλιόμετρα σε λίγο περισσότερο από μία ώρα!

«Ο ανταγωνισμός ξεκίνησε» δήλωσε ο Μοντετζέμολο, «Επιτέλους οι Ιταλοί ταξιδιώτες και οι τουρίστες μπορούν να επιλέγουν», πρόσθεσε.

Όπως υποστηρίζει είναι ένα τρένο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, αφού προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και ταχύτητες σε προσιτές τιμές. Το εισιτήριο, για παράδειγμα, κοστίζει μόνο 20 ευρώ.

Τα τρένα του Italo προσφέρουν στους 450 επιβάτες τους δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, βαγόνι- κινηματογράφο 39 θέσεων, δερμάτινα καθίσματα, ενώ όσοι κλείνουν τη θέση εγκαίρως, το ένα τρίτο των εισιτηρίων θα διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: