Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Joeybra: Tο 1ο σουτιέν- θήκη για Smartphones - Video


Ποιός είπε ότι η τεχνολογία και τα διάφορα gadgets απευθύνεται μόνο σε άντρες; Σήμερα θα διαβάσεις για μία εφεύρεση γένους θηλυκού.


Επειδή το αιώνιο πρόβλημα των κοριτσιών όταν πηγαίνουν σε ένα πάρτυ ή στο κλαμπ είναι η τσάντα τους, δύο φοιτήτριες από την Ουάσιγκτον αποφάσισαν να τις απαλλάξουν μια για πάντα από τον πονοκέφαλο δημιουργώντας το JoeyBra, το σουτιέν που βλέπεις στο βίντεο.

Τι το ξεχωριστό έχει το εν λόγω σουτιέν; Μία θήκη στην αριστερή κι άλλη μία θήκη στη δεξιά του πλευρά για να τοποθετεί μια κοπέλα το Smartphone της ή πιστωτικές κάρτες, κλειδιά, λεφτά ή ό,τι άλλο θέλει σε αντίστοιχο μέγεθος.



"Από την προσωπική εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες μισούν να παίρνουν πορτοφόλια σε χορούς, μπαρ ή κλαμπ" δήλωσαν οι 2 φοιτήτριες. "Αφήνοντας αυτά τα αντικείμενα στο σπίτι μπορεί να υπάρξει κίνδυνος για την ασφάλεια, αλλά με το JoeyBra οι γυναίκες δεν θα χρειάζεται ποτέ ξανά να ανησυχήσουν μήπως χάσουν ή βλάψουν τα τιμαλφή τους".

Κάτι μου λέει ότι όταν θα αρχίσει να φοριέται το εν λόγω σουτιέν, η ερώτηση "θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου;" θα αποκτήσει ένα τελείως καινούριο νόημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: