Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! “Σύγχρονος Μόγλης”: To παράτησε η μαμά του σε στάβλο και μεγάλωσε με τις κατσίκες!Απίστευτο και όμως αληθινό.. Ένα αγοράκι δύο ετών ζούσε στον στάβλο με τις κατσίκες όπου το είχε παρατήσει η 40χρονη μητέρα του, στην ρωσική περιφέρεια Ροστόβ.


Οι γείτονες ειδοποίησαν τους κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι βρήκαν τον μικρό Σάσα Τ στον στάβλο με τις κατσίκες, σε άθλια κατάσταση.

«Έπαιζε και κοιμόταν με τα ζώα που ζούσαν στον ίδιο μικρό χώρο. Όταν φτάσαμε η μητέρα του. Μαρίνα, έλειπε και παρότι περιμέναμε πολύ ώρα δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το παιδί καθόταν γυμνό σε ένα παγωμένο, άθλιο και βρωμερό δωμάτιο και έτρεμε. Κάθε ώρα που περνούσε θα μπορούσε να είναι η τελευταία του», δήλωσε η επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης του μωρού, Ιρίνα Μπόκοβα και πρόσθεσε πως ενστικτωδώς άρπαξε τον Σάσα και τον μετέφερε όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο νοσοκομείο.

«Το παιδί αρνιόταν να κοιμηθεί στην κούνια του. Προσπάθησε να κρυφτεί από κάτω και να κοιμήθηκε στο πάτωμα. Φοβόταν πάρα πολύ τους ανθρώπους. Προσπάθησε να σπάσει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, τα παράθυρα, τα έπιπλα, τα πάντα… Δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε να κρατήσει πιρούνι. Δεν είχε ιδέα σε τί χρησιμεύουν τα παιχνίδια και δεν προσπάθησε καν να παίξει με αυτά», εξήγησε η παιδίατρος Ναταλία Σιμόνινα.

Οι γιατροί εκτίμησαν ότι εξαιτίας του τρόπου ζωής του, ο εγκέφαλος του «σύγχρονου Μόγλη» δεν είχε αναπτυχθεί καλά ενώ το βάρος του ήταν κατά το ένα τρίτο μικρότερο για παιδιά της ηλικίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: